Sportovní den gymnázia

Život podzimnímu sportovnímu dni, konanému 18. listopadu 2015, vdechla píseň Wariors, při níž nastoupila pořadatelské třída sexta. Zahájení bylo zpestřeno přítomností zvířecího maskota tučňáka. Také jsme si připomněli tragické události v Paříži, jejichž oběti jsme uctili minutou ticha.

Jak už bývá zvykem, žáci se proti sobě utkali ve  vybíjené, volejbalu, squashi a stolním tenisu. Pro odreagování byly připravené hrátky plné společenských her. První místo ve volejbalu si po urputných bojích vydobyla třída septima, která s dávkou štěstí nakonec zdolala i zářný tým učitelů. Tím si od nás vysloužila ručně vyrobenou putovní trofej, ze které se, jak doufáme, stane tradice. Mnohým se splnilo očekávání, že se na první příčce ve squashi opět umístil sportovně nadaný student septimy Lukáš Stoklasa. Ve stolním tenise překvapil svým výkonem sekundán Jan Hrůza. Vybíjenou pak ovládla třída kvarta.

Celým dnem se linula hudba pro dobrou náladu. Energii vloženou do sportovních výkonů bylo možné doplnit v gurmánském obchůdku. Zde se všem sbíhaly sliny nad domácky pečenými dobrotami, na své si přišli jak milovníci sladkého, tak slaného.

Po rozdání veškerých diplomů a cen (a samozřejmě následných oslavách) jsme se konečně vypravili na vydatné obědy a domů. Věříme, že si všichni zúčastnění užili sportovní den stejně jako my.

Natálie Trnková, sexta

Foto na http://gtnv.rajce.idnes.cz/Sportovni_den_2015/

Trvalý odkaz na tento příspěvek.