Sokolovna tančila v rytmu diska

V pátek 10. 2. 2017 nastal pro nás, letošní maturanty, den D. Konal se náš maturitní ples, který se po jednoleté přestávce vrátil opět do prostor týnského kulturního domu Sokolovna. Nabitý večer se nesl v duchu diska 70. a 80. let a nabídl mnoho zábavy.

Ples odstartoval moderátor Matyáš Palkovič z Hitrádia Faktor, který svým příjemným vystupováním přispěl k pohodové atmosféře celého večera. Následoval nástup maturantů, představení maturitního videa, slavnostní šerpování a proslovy. Po společném přípitku jsme se společně s příbuznými a kamarády vrhli do sbírání peněz. Poté si už taktovku převzala kapela Globus z Hluboké nad Vltavou a zanedlouho zaplnila celý taneční parket.

Program plesu zpestřilo vystoupení taneční skupiny No Limit z Českých Budějovic. Během večera měli příchozí také možnost uvolnit se v Music baru, ve kterém nonstop zněly největší retro pecky, nebo navštívit fotokoutek, aby si z plesu odnesli originální fotku. Úderem dvanácté představili maturanti své půlnoční překvapení a společně s ostatními rozjeli pořádnou diskotéku, která pokračovala až do půl třetí ráno.

Na závěr bychom rádi poděkovali všem, kteří se na plese podíleli a vytvořili tak parádní večer, na nějž budeme ještě dlouho vzpomínat!

Lukáš Stoklasa, oktáva

Fotografie

Trvalý odkaz na tento příspěvek.