Žákyně gymnázia se zapojily do charitativního projektu

V rámci nadace Via se 5 žákyň z tercie (Valentýna Ambrožová, Marie Harbáčková, Nela Holíková, Ester Jobbágyová a Petra Porodová) přihlásilo do programu Dobro-druzi a díky jejich iniciativě vznikl projekt Spojujeme generace. Jeho cílem je jednak finančně podpořit Domov pro seniory v Týně nad Vltavou, jednak s ním navázat spolupráci tak, aby se mohly obě generace setkávat na společných akcích nebo při dalších aktivitách.

Spolu s MŠ Děti v buši a Domovem sv. Anežky se podařilo 20. a 26. 6. 2021 uskutečnit 2 charitativní bazárky v Čihovicích a na Vltavotýnských trzích. Výtěžek z obou akcí činil 19140 Kč.

Děkujeme všem, kdo se podílel na organizaci obou bazárků, kdo přispěl drobnostmi k prodeji a také všem, kdo naši charitativní činnost podpořil koupí nebo finančním obnosem. Další benefiční bazar je plánován v červenci.

Mimo bazárky lze studentskou iniciativu podpořit online. Až do 15. 9. 2021 máte i vy možnost finančně přispět do naší kampaně na https://www.darujme.cz/projekt/1204917. Každou korunu, kterou darujete, Nadace Via zdvojnásobí až do výše 25000 Kč.

Projekt by podpořen Nadací Via v programu Dobro-druzi.

Fotografie

Trvalý odkaz na tento příspěvek.