Podzimní sportovní den 2021

Podzimní Sportovní den, který se na naší škole tradičně pořádá u příležitosti Dne boje za svobodu a demokracii, byl i letos z důvodu možných epidemiologických omezení přesunut z listopadového termínu na pátek 24. září 2021. Ve venkovním areálu školy poměřili žáci gymnázia své síly v několika sportovních disciplínách.

Po retro rozhlasové rozcvičce a krátké ukázce z kalistheniky (cvičení s vlastní tělesnou vahou) odehráli žáci nižšího stupně turnaj v přehazované a vybíjené a studenti vyššího stupně se utkali ve volejbalovém a softbalovém klání. Zájemci si zahráli také turnaj ve fotbale, kterého se úspěšně zúčastnil i tým z Domova sv. Anežky. Žáci se aktivně účastnili všech disciplín, projevili dravou soutěživost i smysl pro fair play. Sportovní den přinesl spoustu zábavy ze hry a mnohá překvapení ve výsledcích.

Sexta jako pořadatelská třída zpestřila sportovní dopoledne nejen testem ze všeobecného rozhledu, ale i soutěží v teoretických znalostech o první pomoci a v praktických dovednostech při jejím poskytování. Postarala se také o občerstvení a ve svém „bufíku“ nabízela jak sladké, tak slané dobroty a domácí limonády, takže si všichni přišli na své.

Děkujeme všem vyučujícím za podporu, rodičům za pomoc při zajišťování materiálních pomůcek a sponzorům ČEZ ETE, Extrudo Bečice a Hračky Renata Trnková za poskytnutí věcných cen a drobných dárků.

Již nyní se těšíme na jarní pokračování!

Mgr. Ivana Hošková

 

 

Trvalý odkaz na tento příspěvek.