Podzimní sportování

V pátek 7. 10. 2022 se na naší škole konal tradiční Sportovní den, které probíhal od osmi do třinácti hodin. Jeho organizátory byli již tradičně žáci sexty.Žáci mohli soutěžit v několika disciplínách, a to ve vybíjené, fotbalu, přehazované, softbalu a volejbalu. Sportovní týmy podstoupily nejen řadu zápasů, ale také nadšeně povzbuzovaly své kamarády.

V přestávkách mezi jednotlivými mači měli žáci možnost zúčastnit se doprovodného programu, který spočíval v řešení logických úkolů a plnění různých fyzických aktivit. Ti nejrychlejší a nejzdatnější se mohli těšit na atraktivní ceny. Sportovci měli také neustále k dispozici stánek s občerstvením, kde se dalo zakoupit pití a něco malého k jídlu. A mimo jiné byla letos poprvé uspořádána tombola. Po ukončení turnajů následovalo losování tomboly a vyhlášení výsledků sportovních utkání.

Letošní sportovní den přinesl nové zajímavé aktivity, všichni se příjemně bavili a užili si ještě jeden z posledních teplých dnů. Všichni se těšíme na další sportovní den, který bude snad ještě lepší než předchozí.

Eliška Bojková, sexta

Trvalý odkaz na tento příspěvek.